Կարկանդակ սպանախով և պանրով…Ֆրանսիական ամենահայտնի դեսերտներից մեկը

Բաղադիչներ՝

Պահածոյացված թունա-400 գրամ

Պինդ պանիր-200 գրամ

Սոխ-2 հատ

Ձու-1 հատ

Աղացած սև պղպեղ-ըստ համի

Պարտոֆիլի պյուրե-150 գրամ

Սպանախ-200 գրամ

Աղ-ըստ համի

Մաղադանոս-կես կապ

Կարկանդակ սպանախով և պանրով...Ֆրանսիական ամենահայտնի դեսերտներից մեկը

Դիտեք նաև տեսանյութը պատրաստամ գործընթացը տեսնելու համար՝

                                                                                                                                               Նյութը պատրաստեց և հրապարակեց privet.am

Կարկանդակ սպանախով և պանրով…Ֆրանսիական ամենահայտնի դեսերտներից մեկը